Cumpar catalizatoare Audi

 • Catalizatoare Audi 100
  Catalizatoare Audi 200
  Catalizatoare Audi 80
  Catalizatoare Audi 90
  Catalizatoare Audi A2
  Catalizatoare Audi A3
  Catalizatoare Audi A4
  Catalizatoare Audi A5
  Catalizatoare Audi A6
  Catalizatoare Audi A8
  Catalizatoare Audi Allroad
  Catalizatoare Audi Cabriolet
  Catalizatoare Audi Coupe
  Catalizatoare Audi Q5
  Catalizatoare Audi Q7
  Catalizatoare Audi QUATTRO
  Catalizatoare Audi R8
  Catalizatoare Audi RS2
  Catalizatoare Audi RS4
  Catalizatoare Audi RS6
  Catalizatoare Audi S2
  Catalizatoare Audi S3
  Catalizatoare Audi S4
  Catalizatoare Audi S5
  Catalizatoare Audi S6
  Catalizatoare Audi S8
  Catalizatoare Audi TT

Povestea Audi este una dintre cele mai vechi din cartea de istorie a marcilor producatoare de automobile. Totul a inceput intr-un atelier de reparatii pentru vehicule motorizate din Koln – Ehrenfeld, infiintat in anul 1899 de catre August Horch. Acesta, insa, nu s-a multumit cu reparatia autovehiculelor ci si-a dorit mai mult. Mai exact, sa produca autovehicule. A inceput cu indrazneala sa proiecteze masini iar primul produs realizat de catre Horch&CIE a fost finalizat la inceputul anului 1901. A rezultat o masina cu motor orizontal care putea dezvolta o putere de 4-5 Cp. Este considerata a fi un pionierat in constructia de autovehicule datorita caracteristicilor inovative: un mic piston aditional, al carui rol era acela de a absorbi vibratiile arborelui cotit, si un aliaj usor folosit pentru carterul motorului.

 Dezvoltarea companiei Audi si povestea interesanta a numelui

 Horch si-a mutat afacerea la Reichenbach in anul 1902 apoi cartierul general a fost mutat la Zwickau, in Saxonia o data cu transformarea intr-o societate pe actiuni, unde activitatea acestuia a fost in continua crestere.

Cel mai interesant lucru despre care merita sa vorbim in aceste cateva randuri, este modul in care a fost constituit numele ,,Audi”, brand care este arhicunoscut la nivel mondial. In anul 1909 au inceput sa apara neintelegeri intre August Horch si membrii consiliului de administratie al Horch&CIE iar in cele din urma a fost constrans sa paraseasca compania. Imediat dupa acest eveniment a fost infiintata o noua companie, insa nu mai avea voie sa foloseasca numele propriu in denumirea acesteia. Marca era deja inregistrata. El a recurs la traducerea numelui sau ,,horch” care inseamna ,, a auzi”, in latina ,,audi”. Horch a pornit din nou la drum producand automobile la scara restransa, bazandu-se pe acelasi principiu calitativ si nu cantitativ. In scurt timp, Audi a ajuns sa fie una dintre cele mai apreciate companii de automobile. 

 O activitate de succes si presarata cu multe inovatii de-a lungul timpului

 In primii ani dupa aparitie ,,trasurile fara cai”, cum erau denumite la acea vreme automobilele, erau cel mai des utilizate in cadrul competitiilor. August Horch a concurat si el cu un Audi in anul 1911 la cursa internationala din Alpii austrieci. Victoria obtinuta aici, i-au adus prima recunoastere mondiala a calitatii automobilelor pe care le producea. Astfel, a reusit sa cucerasca publicul cu autovehiculele sale de inalta calitate, devenind ,,invingatorul din Alpi”. Initial, masinile erau conduse pe partea dreapta, obicei care ramasese de pe vremea vizitiilor pana cand in anul 1921, Audi a prezentat primul model de autovehicul cu volan pe stanga. Astfel, depasirile se efectuau cu mai multa usurinta iar pana la sfarsitul anilor ’20 conceptul a prins la publicul larg si este pastrat si utilizat cu succes si in ziua de azi.

Au urmat multe alte premii importante in istoria companiei Audi, premii care au contribuit la construirea unui brand care astazi se afla pe buzele tuturor. Cu siguranta acestea nu sunt singurele realizari pe care le-a avut compania de-a lungul timpului dar devotamentul, pasiunea si dorinta de dezvoltare continua a unor concepte inovative a reusit sa mentina compania pe lista preferintelor clientilor de pe intreg globul.