Catalizatoare BMW 116
Catalizatoare BMW 118
Catalizatoare BMW 120
Catalizatoare BMW 130
Catalizatoare BMW 135
Catalizatoare BMW 315
Catalizatoare BMW 316
Catalizatoare BMW 318
Catalizatoare BMW 320
Catalizatoare BMW 323
Catalizatoare BMW 324
Catalizatoare BMW 325
Catalizatoare BMW 328
Catalizatoare BMW 330
Catalizatoare BMW 335
Catalizatoare BMW 518
Catalizatoare BMW 520
Catalizatoare BMW 523
Catalizatoare BMW 524
Catalizatoare BMW 525
Catalizatoare BMW 528
Catalizatoare BMW 530
Catalizatoare BMW 535
Catalizatoare BMW 540
Catalizatoare BMW 545
Catalizatoare BMW 550
Catalizatoare BMW 628
Catalizatoare BMW 630
Catalizatoare BMW 633
Catalizatoare BMW 635
Catalizatoare BMW 645
Catalizatoare BMW 650
Catalizatoare BMW 725
Catalizatoare BMW 728
Catalizatoare BMW 730
Catalizatoare BMW 732
Catalizatoare BMW 735
Catalizatoare BMW 740
Catalizatoare BMW 745
Catalizatoare BMW 750
Catalizatoare BMW 760
Catalizatoare BMW 840
Catalizatoare BMW 850
Catalizatoare BMW M1
Catalizatoare BMW M3
Catalizatoare BMW M5
Catalizatoare BMW M6
Catalizatoare BMW X3
Catalizatoare BMW X5
Catalizatoare BMW Z1
Catalizatoare BMW Z3
Catalizatoare BMW Z3 M
Catalizatoare BMW Z4
Catalizatoare BMW Z4 M
Catalizatoare BMW Z4 M
Catalizatoare BMW Z8

 

BMW – din trecut pana in viitor

  

Compania BMW a fost infiintata initial pentru a construi motoare de avioane pentru primul razboi mondial si a fabricat prima masina in anul 1928. Dupa ce a trecut cu succes peste depresiunile economice care au urmat dupa razboi, BMW a suferit o serie de dificultati financiare in anul 1950. De asemenea, acest an a fost si unul de rascruce intrucat au fost aproape de faliment. Conceptul care ar fi fost sortit pieirii, astazi produce cele mai performante si de calitate automobile care au cucerit piata mondiala si continua sa castige din ce in ce mai multa popularitate in randul iubitorilor de masini.

 Putin din istoria unui brand cunoscut la nivel mondial

 Compania a fost infiintata in anul 1913 iar denumirea initiala a fost Bayerische Flugzeug – Werke. Productia de motoare de avion s-a oprit de abia in anii ’60 iar la inceputul anilor ’90, dupa stabilirea unui joint venture cu Rolls Royce, BMW a reinceput productia acestor tipuri de propulsoare. De-a lungul istoriei companiei, in materie de productie putem aminti si de primele modele de motociclete produse de acestia, insa, datorita faptului ca in timpul proiectarii si productiei s-au concentrat mai mult asupra puterii motorului, primele produse de acest tip au fost interzise. Ele au reusit, insa, sa stabileasca multe recorduri de viteza.

Prima masina produsa de BMW a fost denumita DIXI iar aceasta a iesit pe portile fabricii din Eisenach in 1927. Nu a fost vorba despre o creatie 100% bavareza, modelul fiind produs sub licenta cumparata de marca britanica Austin.

Cand a fost infiintata compania BMW din compania RAPP (sigla companiei Rapp era reprezentata de un cerc avand in centru capul unui cal negru), au refolosit cercul si au inserat o noua imagine in oglinda a culorilor nationale ale Bavariei. Albul si albastrul au fost inversate in cerc fata de pozitia lor pe steagul bavarez datorita considerentelor legale legate de utilizarea acestui simbol national in cazul unei marci comerciale.

Firma BMW este una dintre cele mai mari companii la nivel mondial avand ca subdivizii ale sale alte companii producatoare de automobile cum ar fi BMW MINI si Rolls Royce.

O companie care poate sa fie oricand un exemplu antreprenorial demn de urmat

 Sloganul german original al firmei este ,,Freude am Fahren”, ceea ce se traduce prin ,,placerea la condus”, ,,placere la volan”. In engleza ,,the ultimate driving machine”.

In sectorul pietei automobilelor, BMW are multi concurenti cu nume prestigioase insa, acest lucru nu a insemnat ca firma s-a lasat infranta de competitori. Din contra, inoveaza in continuu si scoate pe piata cele mai impresionante modele de automobile. Cu siguranta design-ul inconfundabil, caracteristicile tehnice dar si calitatea sunt aspecte care au propulsat de-a lungul timpului compania in topul preferintelor clientilor la nivel mondial. Acestea sunt numai cateva lucruri interesante din istoria companiei BMW dar ceea ce este interesant de remarcat este faptul ca desi de multe ori au avut greutati in ceea ce priveste pozitia de pe piata, acestea mai mult i-au intarit si au ajuns una dintre cele mai cunoscute marci la nivel mondial.

ARMASC 6 CREATIVE WEB SOFWARE AGENCY a