Cumpar catalizatoare Chrysler

 • Catalizatoare Chrysler 300C
  Catalizatoare Chrysler 300M
  Catalizatoare Chrysler Crossfire
  Catalizatoare Chrysler Daytona
  Catalizatoare Chrysler ES
  Catalizatoare Chrysler Grand Voyager
  Catalizatoare Chrysler GS
  Catalizatoare Chrysler GTS
  Catalizatoare Chrysler Le Baron
  Catalizatoare Chrysler Neon
  Catalizatoare Chrysler New Yorker
  Catalizatoare Chrysler Pacifica
  Catalizatoare Chrysler PT Cruiser
  Catalizatoare Chrysler Saratoga
  Catalizatoare Chrysler Sebring
  Catalizatoare Chrysler Stratus
  Catalizatoare Chrysler Valiant
  Catalizatoare Chrysler Viper
  Catalizatoare Chrysler Vision
  Catalizatoare Chrysler Voyager

 

Chrysler o marca ce s-a facut remarcata de-a lungul timpului dar si apreciata la nivel mondial

 Chrysler este un producator de automobile american iar impreuna cu subsidiarele sale, sunt acum parte a grupului Daimler Chrysler AG, dupa ce au fost cumparate de catre Daimler Benz in anul 1998. Compania care astazi este arhicunoscuta la nivel mondial, a fost fondata pe data de 6 iunie 1925.

 O scurta istorie a evolutiei companiei pe piata americana si europeana

 In anul 1928 incepe promovarea automobilelor prin intermediul ofertelor de pret si accesorii. In aceasta perioada au lansat si doua modele noi de automobile, unul la un pret mai accesibil, modelul Plymouth si unul cu pret mediu de piata, modelul De Soto. La scurt timp dupa lansarea acestor modele de automobile compania a achizitionat Dodge Brothers Auto si a produs, respectiv lansat, gama de camioane Fargo. Incepand cu anul 1955 modelul Imperial, unul de top al companiei in acea perioada, a devenit marca a Chrysler. In anul 1960, Valiant a devenit o alta marca distincta a companiei. Tot in acelasi an, compania a introdus in autoturisme constructia unibody, fiind aplicata pentru prima data modelului Big Three. Acesta a devenit in curand un standard in lumea producerii automobilelor. Sase ani mai tarziu, compania s-a extins si in Europa prin preluarea British Roots Group si Simca din Franta, pentru a forma Chrysler Europa.

In anul 1979, compania trece printr-o criza financiara dar isi revine treptat cu ajutorul unei garantii semnificative din partea statului american. Cu ajutorul din partea congresului american, Chrysler incepe productia de autoturisme inovatoare, in special cu inventarea conceptului de mini van, evitand astfel falimentul. Intr-o asociatie cu Mitsubishi Motors, numita Diamond Star Motors, Chrysler si-a consolidat eforturile pe piata masinilor mici.

La inceputul anilor 1990, Chrysler a facut primii pasi pentru a reveni pe piata europeana lansand o linie de productie pentru Austria. In anul 1998 a fuzionat cu Daimler Benz pentru a forma Daimler Chrysler AG. In anul 2001 modelul Plymouth a fost scos de pe piata iar compania si-a concentrat eforturile sa creeze niste modele noi si inovative. Astfel, in anul 2004 apare Chrysler 300 si un nou Hemi V8.

 Chrysler o companie cu un viitor stralucit in productia automobilelor de inalta clasa

 Masini elegante, de inalta clasa dar pretabile pentru intreaga familie. Reprezinta conceptul care a stat la baza inovarii unor automobile exceptionale. Robuste dar si functionale, sunt modele care au revolutionat piata autovehiculelor la nivel mondial.

Compania este un adevarat exemplu antreprenorial pentru cei care activeaza in domeniu si nu numai. Cu siguranta este vorba despre un brand care a cucerit lumea si a ajuns sa fie una de top. Este una dintre companiile care a facut istorie si care a ramas in sufletele oamenilor si le-a oferit placerea de a conduce cele mai inovative masini. De asemenea, Chrysler este un brand care se implica si in diferite actiuni caritabile dar si una dintre primele care au creat masini adaptate persoanelor cu dizabilitati. Astfel, Chrysler nu este numai un brand de succes ci este si un adevarat exemplu pentru societate.

Call Now Button
Open chat