Cumpar catalizatoare Citroen

 • Catalizatoare Citroen 2 CV
  Catalizatoare Citroen AX
  Catalizatoare Citroen Berlingo
  Catalizatoare Citroen BX
  Catalizatoare Citroen C Crosser
  Catalizatoare Citroen C1
  Catalizatoare Citroen C2
  Catalizatoare Citroen C3
  Catalizatoare Citroen C4
  Catalizatoare Citroen C4 Picasso
  Catalizatoare Citroen C5
  Catalizatoare Citroen C6
  Catalizatoare Citroen C8
  Catalizatoare Citroen CX
  Catalizatoare Citroen DS
  Catalizatoare Citroen Evasion
  Catalizatoare Citroen GSA
  Catalizatoare Citroen Jumpy
  Catalizatoare Citroen SAXO
  Catalizatoare Citroen SM
  Catalizatoare Citroen Visa
  Catalizatoare Citroen Xantia
  Catalizatoare Citroen Xara Picasso
  Catalizatoare Citroen XM
  Catalizatoare Citroen Xsara
  Catalizatoare Citroen ZX

 

Citroen mai mult decat o marca, un brand care scrie istorie

 Citroen reprezinta una dintre cele mai cunoscute marci de automobile la nivel mondial. Insa, drumul sau a fost presarat de multe provocari dar si succese, asa cum este si normal sa se intample in orice companie care dateaza de aproape 100 de ani. Este una dintre marcile care a scris istorie nu numai in lumea inovatiei ci si in cel al curselor auto, castigand numeroase premii dar si recunoastere la nivel mondial.

 Cateva file din istoria uneia dintre cele mai populare marci de masini din lume

 Compania Citroen a fost infiintata in anul 1919 de catre industriasul francez Andre Gustave Citroen  iar din anul 1979, conceptul face parte din Grupul PSA Peugeot Citroen. In anul 1934, castiga titlul de companie inovatoare o data cu lansarea modelului Traction Avant, primul automobil de productie in masa din lume cu tractiune pe fata si una dintre primele masini cu o caroserie de tip unitar, fara piese mecanice fixate pe cadrul sasiului. In anul 1954, Citroen produce primul sistem de suspensie hidropneumatic cu autonivelare apoi in anul 1955 revolutionarul model DS, prima masina de productie in masa cu discuri de frana moderne. In anul 1967 Citroen introduce la o serie de modele farurile cu reglare manuala care permit o vizibilitate sporita pe drumurile serpuite. Autovehiculele Citroen au castigat o serie de premii nationale si internationale, marca Citroen fiind aleasa de trei ori drept Masina Europeana a Anului.

Povestea de succes a marcii Citroen continua si in domeniul curselor de masini fiind singurul producator de automobile care a castigat trei campionate oficiale diferite ale Federatiei Internationale de Automobile si anume Campionatul Rally Raid (de 5 ori castigator al WRRC), Campionatul Mondial de Raliuri (de 8 ori castigator al WRRC) si Campionatul Mondial de Autoturisme.

Compania Citroen, din anul 1984 este prezenta si in China, aceasta reprezentand in momentul de fata una dintre principalele piete ale marcii in special datorita joint venture-ului dintre Corporatia Dongfeng si Grupul Peugeot – Citroen. In anul 2014 atunci cand PSA Peugeot Citroen intampina dificultati financiare serioase, compania Dongfeng a achizitionat o parte din actiunile Grupului. In anul 2009, marca a sarbatorit 99 de ani de existenta.

Showroom-ul Citroen C_42 situat in Paris este locul preferat al marcii pentru organizarea de expozitii si dezvaluirea modelelor noi precum si a prototipurilor.

 

O marca ce pune pe primul loc dorintele si necesitatile conducatorilor auto

  Compania continua sa ofere pietei masini fiabile si inovative care sa raspunda cerintelor tuturor celor care isi doresc sa isi duca experienta de a conduce la un nou nivel. Cu siguranta, este vorba despre o marca deosebita care a scris istorie in industria auto si continua sa fie una dintre brand-urile preferate de mii de oameni la nivel global.

Prezenta pe piata romaneasca este reprezentata de Trust Motors care este importatorul oficial al Grupului PSA. Modelele inovative si renumite ale marcii au reusit sa cucereasca piata romaneasca atat prin fiabilitatea de care dau dovada cat si prin pretul lor deosebit de accesibil. Putem spune ca este vorba despre niste modele gandite pentru a raspunde tuturor nevoilor oamenilor in viata de zi cu zi.

Call Now Button
Open chat