Cumpar catalizatoare Daewoo

Ai un catalizator de Daewoo pe care nu il mai folosesti sau care s-a stricat si vrei sa il arunci? Nu uita ca cele mai multe componente auto, inclusiv catalizatoarele, necesita o depozitare speciala pentru a evita poluarea mediului inconjurator. Centrul nostru de reciclare este cel mai potrivit loc pentru a aduce catalizatoarele si pentru a fi remunerat. Prin urmare, cea mai buna solutie este sa aduci catalizatorul  aici pentru a primi si suma de bani aferenta acestuia.

Cumpar catalizatoare Daewoo – ce avantaje obtii?

Noi cumparam catalizatoare de Daewoo in timp ce tu obtii mai multe avantaje, deci putem spune ca beneficiile sunt de ambele parti. Iata care sunt avantajele pe care le obtii atunci cand alegi sa colaborezi cu noi:

 • Putem prelua noi catalizatorul sau il puteti aduce in centrul nostru de reciclare, in functie de cum va este mai simplu.
 • Lucrati cu o companie care functioneaza legal, iar colaborarea se va face in urma unui contract de prestari servicii semnat dupa evaluarea catalizatorului si dupa comunicarea transparenta a tuturor detaliilor.
 • Esti remunerat pentru catalizatorul stricat, obtinand astfel o parte din banii pentru un nou catalizator.
 • Catalizatoarele sunt evaluate pe baza informatiilor reale oferite de producatori si pe baza unei analize efectuate in centrul nostru de reciclare, astfel incat sa putem oferi cel mai corect pret.
 • Contribui activ la protejarea planetei si a mediului lasand catalizatorul intr-un centru de reciclare in care sunt respectate conditiile de depozitare in siguranta.

Ce implica procesul de predare la centrul de reciclare a catalizatoarelor Daewoo

Daca ai un catalizator pe care vrei sa il aduci la reciclat, iata care sunt pasii prin care acesta va trece pentru a fi valorificat:

 1. Preluam catalizatorul sau ni-l aduci in centrul de reciclare.
 2. Cautam catalizatorul in baza de date cu ajutorul codului inscriptionat pe el, pentru a idetifica aceasta componenta si pentru a determina care este cantitatea de material pretios din interiorul sau.
 3. Scoatem monolitul ceramic din interiorul catalizatorului si il cantarim, pentru a determina care este cantitatea reala de metal pretios din interiorul catalizatorului.
 4. Iti comunicam pretul, avand in vedere si costurile implicate de reciclare si de extragere a metalelor pretioase din interior.
 5. Pentru a stabili corect pretul, luam in calcul valorile date de Bursa de Valori pentru materialul pretios din interiorul catalizatorului tau, in ziua in care se face analiza.
 6. Daca accepti pretul propus, vom face un contract de prestari servicii in care vor fi mentionate toate detaliile tranzactiei astfel incat sa ai certitudinea ca tot ceea ce facem este transparent.
 7. Dupa ce contractul a fost semnat, vei primi imediat banii pentru catalizatorul tau, fara sa fie nevoie sa astepti.

Tinand cont de toate informatiile acestea, daca ai un catalizator pe care vrei sa il arunci si care nu iti mai foloseste, centrul nostru de reciclare catalizatoare  este mereu gata sa preia aceste componente.

Call Now Button