Cumpar catalizatoare Deva

Ai un catalizator sau mai multe catalizatoare care nu mai functioneaza si pe care vrei sa le arunci? Nu uita ca aceste componente au tot potentialul de a polua mediul in care sunt aruncate si de aceea, este recomandat sa le depozitezi in mod corect, astfel incat sa nu puna in pericol natura. Daca esti din Deva sau imprejurimi si ai unul sau mai multe catalizatoare, noi venim in ajutorul tau cu cea mai buna solutie – evaluam catalizatorul tau si iti oferim o suma de bani echivalenta cu valoarea lui, pentru a-l aduce la centrul nostru de reciclare.

Pasi reciclare catalizatoare Deva

Daca vrei sa reciclezi catalizatoare , avem de urmat impreuna cativa pasi simpli, in urma carora vei fi remunerat pentru valoarea catalizatorului pe care ni-l aduci:

 1. Trebuie sa aduci catalizatorul in centrul nostru de reciclare pentru identificare, in conformitate cu codul inscriptionat pe el. Daca vrei sa vezi cat costa catalizatorul tau, poti verifica si pe site-ul nostru, in baza de date si vei avea o idee generala despre un potential pret.
 2. Dupa identificare, vom scoate din interiorul catalizatorului tau monolitul ceramic si il vom cantari, pentru a determina care este de fapt cantitatea de material pretios din interior.
 3. Tinand cont de aceasta cantitate si de pretul indicat de Bursa de Valori, vom propune o suma care vizeaza inclusiv costurile de extragere a materialului pretios din catalizator.
 4. Ulterior, daca pretul este acceptat, vom semna contractul in care vor specifica toate detaliile si iti vom oferi suma de bani aferenta catalizatorului oferit.

  Centru reciclare catalizatoare Deva

  Sunt mai multe motive pentru care ar trebui sa aduci catalizatorul la reciclare iar noi ti le vom prezenta pe cele mai importante dintre ele:

  • Obtii o suma de bani pentru o componenta auto pe care nu o mai folosesti si care de altfel, nu mai foloseste nimanui in forma in care se afla.
  • Vei fi remunerat pe loc pentru catalizatorul adus, asa cum am exemplificat in pasii de mai sus.
  • Lucram transparent si vei fi martor la toate verificarile care sunt facute catalizatorului tau.
  • Atunci cand aduci astfel de componente la reciclat ajuti mediul inconjurator pentru ca vei contribui si tu activ la stoparea poluarii. Piesele auto sunt foarte poluante, mai ales catalizatoarele si nu ar trebui depozitate oricum si oriunde, aruncarea la voia intamplarii fiind interzisa.
  • In centrul nostru de colectare aplicam cele mai moderne metode pentru depozitare si reciclare, astfel incat catalizatoarele colectate de noi sa nu puna natura sau mediul in pericol. Lucram in conditii perfect legale si avem toate avizele necesare pentru a recicla orice tip de catalizator.
  • Catalizatoarele pe care le primim, vor trece printr-un proces complet de reciclare din care vor rezulta catalizatoare noi, care sa poata fi folosite pe vehicule.

  Avand in vedere toate acestea, daca ai unul sau mai multe catalizatoare si nu stii ce sa faci cu ele, te asteptam la centrul de reciclare catalizatoare  pentru a obtine cele mai bune preturi pe ele.

   

  Call Now Button