Cumpar catalizatoare Iveco

 

Catalizator Isuzu 898032908 / 898036815
Catalizator Isuzu 25315136
Catalizator Isuzu 25352245
Catalizator Isuzu 897140417

 

Iveco unul dintre cei mai mari lideri mondiali in productia de autocamioane

 

In anul 1975, cinci companii din trei tari europene diferite (Italia, Franta si Germania) au decis sa se uneasca pentru a crea o noua companie. Prin intermediul achizitiilor, aliantelor si fuziunilor internationale, Iveco si-a consolidat pozitia intre liderii din domeniul transporturilor. Astazi, detine fabrici in India, Europa, China, Rusia, Turcia, Australia, Argentina, Brazilia si Africa de Sud. Compania Iveco este prezenta in peste 100 de tari.

Iveco ofera produse care sunt capabile sa satisfaca necesitatile tuturor clientilor in domeniul transporturilor profesionale. Gama sa de produse este una dintre cele mai vaste la nivel mondial.

O companie care s-a infiintat in urma unei fuziuni masive

 Iveco a fost intotdeauna un lider in materie de inovatie atat in ceea ce priveste motoarele si in ceea ce priveste vehiculele. Este prima companie care a introdus turbo in gama de motoare diesel, prima companie care a adoptat motoarele Common Rail si prima care a lansat vehicule EuroV. Totodata, a castigat numeroase titluri de Campionul Anului in 1992, 1993 si 2003, de asemenea, a castigat si titlul pentru Van-ul anului in 2000.

Compania a fost creata pe data de 1 ianuarie 1975 de catre Bruno Beccaria, manager si inginer mecanic al Fiat prin unirea a 5 companii, asa cum am mentionat la inceputul acestui articol. In primii ani de activitate, compania s-a concentrat pe rationalizarea, integrarea si optimizarea diferitelor structuri de productie comerciale care au fost independente pana atunci. Astfel a luat nastere prima structura functionala centralizata. Din punct de vedere al marketingului, acesti ani au vazut lansarea modelelor Daily (anul 1978), Turbo (anul 1981) si Turbostar (anul 1984). Aceste autovehicule au simbolizat, totodata, succesul antreprenorial al companiei Iveco in Europa. In anul 1986, operatiunea de vehicule comerciale Ford in Europa a devenit parte a brandului.

 Provocari, activitate si produse de inalta calitate

 Iveco a trebuit sa invinga o criza in anul 1990, alimentata de competitia din ce in ce mai feroce. Pentru a raspunde eficient specializarii in cresterea pietei, Iveco si-a divizat structura in unitati corporative specializate care se adresau clientilor specifici divizati pe tipuri de produse. In anul 1992 Iveco a cumparat compania italiana International Trucks Australia Limited care joaca inca, un rol foarte important in bazinul Oceanului Pacific. Iveco Mercosul a fost creat in Brazilia in anul 1997 ca baza pentru producerea si distribuirea modelelor in toata America de Sud.

Iveco este acum un producator italian de camioane, autobuze si motoare diesel. Compania este subsidiara a Fiat Industrial, fiind desfiintata din Fiat Group la inceputul anului 2011 si produce in jur de 200.000 de autovehicule comerciale si 460.000 de motoare diesel anual.

Compania este un jucator semnificativ pe piata camioanelor medii si a motoarelor, fiind aproape in topul vanzarilor de vehicule de transport pasageri si vehicule usoare de 3,5 tone.

Cu siguranta este vorba despre o companie care si-a castigat renumele prin ambitia de care a dat dovada, asadar, puteti intotdeauna sa va bazati pe calitatea impresionanta a autovehiculelor Iveco intrucat, dupa cum am mai spus, compania s-a orientat catre satisfacerea necesitatilor clientilor.

Call Now Button
Open chat