Cumpar catalizatoare Kia

Catalizatoare Kia Carens
Catalizatoare Kia Carnival
Catalizatoare Kia Ceed
Catalizatoare Kia Cerato
Catalizatoare Kia Clarus
Catalizatoare Kia Elan
Catalizatoare Kia Joice
Catalizatoare Kia K2500
Catalizatoare Kia K2700
Catalizatoare Kia Leo
Catalizatoare Kia Magentis
Catalizatoare Kia Mentor
Catalizatoare Kia Opirus
Catalizatoare Kia Picanto
Catalizatoare Kia Pregio
Catalizatoare Kia Pride
Catalizatoare Kia Retona
Catalizatoare Kia Rio
Catalizatoare Kia Roadster
Catalizatoare Kia Rocsta
Catalizatoare Kia Sephia
Catalizatoare Kia Shuma
Catalizatoare Kia Sorento
Catalizatoare Kia Sportage

 

Istoria Kia in cateva cuvinte

 Modelele de masini Kia au devenit din ce in ce mai populare in Europa in ultimii ani. Avand o istorie spectaculoasa de doar 72 de ani compania se bucura de o crestere spectaculoasa.

Compania a fost fondata in anul 1944 pe vremea cand Coreea facea parte din Japonia. Kia este unul dintre cei mai vechi producatori coreeni de autovehicule. Numele Kia provine de la cuvantul sino – coreean ,,ki”, care inseamna ,,a iesi afara” si terminatia ,,a” care vine de la Asia. In traducere, Kia inseamna ,,a iesi afara din Asia”.

 

File din istoria companiei KIA

 

Initial compania a fost fondata ca o companie specializata in producerea cazanelor de otel si a bicicletelor sub marca Samcholli – Ho. In anul 1952, Kia si-a schimbat denumirea din Kyungsung Precision Industry iar mai tarziu s-a specializat in producerea motocicletelor, automobilelor si camioanelor.

Politica companiei Kia s-a schimbat radical in anul 1986 cand, in parteneriat cu Ford, Kia a demarat producerea de automobile pe piata locala dar si pentru export. Printre modelele noi s-au numarat Kia Pride (sora modelului Mazda 121) si Avella (sora modelului Ford Festiva). 

In anul 1998, din cauza unor probleme financiare, compania Kia a fost cumparata de concernul Hyunday. Incepand cu anul 2005, Kia s-a focusat pe piata europeana. In septembrie 2010, Kia Motors Corporation a anuntat un numar de 187.251 unitati vandute la nivel mondial. In decembrie 2013, Kia Motors avea un numar de peste 33.000 de angajati.

Se poate spune ca aceasta companie s-a focusat pe oferirea unor produse de calitate superioara la preturi scazute si cuplarea competitiei cu programul personalizat de relatii cu clientii.

Printre cele mai notabile realizari ale companiei sunt faptul ca reprezinta primul producator coreean de vehicule auto care a fabricat motoare cu combustie interna si masini de pasageri. O lista impresionanta de premii in industria de profil este asociata cu Kia, centrata in jurul controlului calitatii.

 

Patrunderea pe piata americana si popularitatea castigata in timp

 

Kia a intrat pe piata americana in anul 1944 si si-a dezvoltat o intreaga retea de distribuitori. Sediile centrale sunt in Irvine California. Primele automobile din SUA erau vandute prin dealeri din Portland si Oregon. De atunci, Kia s-a extins metodic in cate o regiune. Dealerii din 1944 vindeau Sephia iar la cativa ani dupa, gama americana s-a marit cu Sportage.

Astazi, activitatea companiei Kia este la fel de interesanta si inovativa iar energia lor nu a pierit, ci din contra, crearea unor noi modele inovative de masini care sa intruneasca toate conditiile pentru a deveni perfecta pentru conducatorii auto din toate punctele de vedere reprezinta in continuare misiunea lor. Avand echipe de specialisti foarte bine pregatiti in domeniile lor, reusesc sa ofere soferilor de pretutindeni o experienta placuta de a conduce.

In timp, modelele s-au diversificat si au castigat din ce in ce mai multa popularitate mai ales in randul conducatorilor auto europeni care aveau nevoie de o masina fiabila la cele mai bune preturi.