Cumpar Catalizatoare din Moinesti

Ai un catalizator si nu stii ce sa faci cu el? Avem solutia! Iti oferim o anumita suma de bani si noi RECICLAM catalizatorul tau.

Locuiesti in Adjud sau imprejurimi si vrei sa vinzi catalizatoare?

Suntem aici pentru a-ti oferi cele mai bune solutii in sensul acesta. Catalizatoarele sunt acele componente care te ajuta sa diminuezi nivelul de poluare produs de masina ta.

Pentru a intelege totul mai bine este foarte important sa discutam si despre chimie.

Rolul catalizatorului este acela de a executa arderi complete a gazelor de evacuare astfel incat in atmosfera sa nu fie eliminate toate gazele nocive pe care motorul le creaza. Cu totii stim ca cele mai nocive gase produse de motor sunt monoxidul de carbon, hidrocarburile si alte substante adiacente.

De ce sa reciclezi catalizatorul tau?

Cu ajutorul substantelor prezente in interiorul catalizatorului si cu ajutorul temperaturii ridicare, substantele nocive vor crea reactii cu catalizatorul pentru a produse o reactie chimica ce determina arderea completa a gazelor. In urma acestei reactii rezulta ap, azot gazos si dioxid de carbon.

Cu siguranta ai vazut deja ca in uele cazuri din masini curge apa de evacuare. Aceasta apa vine tocmai de acolo, din reactia dintre gazele de esapament si catalizator. Un aspect important este faptul ca aceste catalizatoare se afla destul de aproape de motor astfel incat sa poata functiona la temperaturi ridicate pentru ca reactiile chimice sa fie posibile. Catalizatorul functioneaza cu o eficienta de 99% atunci cand este nou, iar ulterior eficienta sa scade.

In cazul in care eficienta catalizatorului este foarte mica, acesta se va infunda si vei vedea aprins pe bord martorul Check Engine. In cazul in care te confrunti cu o astfel de problema va trebui sa schimbi catalizatorul si cea mai buna solutie este sa il duci pe cel vechi la un centru de reciclare, asa cum este si frima noastra. Pretul unui catalizator nou este destul de mare si de aceea, daca il vinzi pe cel vechi centrului de reciclare vei obtine o mare parte din banii pentru noul catalizator.

Firma noastra se ocupa de reciclare catalizatoare auto in Adjud si nu numai, deci daca esti din zona vei putea sa vinzi catalizatorul vechi la un pret foarte avantajos pentru ca noi lucram cu specialisti care evalueaza corect catalizatorul pe care ni-l aduci.
In felul acesta, investitia ta reala intr-un nou catalizator se va diminua considerabil, in timp ce te asiguri si de faptul ca iei cea mai buna atitudine pentru protectia mediului.

cumpar catalizatoare auto

Atunci cand mergi cu un catalizator ineficient, masina ta va avea performante scazute. In plus, vei polua mai mult si risti sa iei amenzi in cazul in care te intalnesti cu statii RAR mobile. Nu astepta ITP-ul pentru a schimba catalizatorul defect, pentru ca poti avea surprize neplacute in fiecare zi iar amenzile pentru poluare sunt foarte mari. Te asteptam sa ne aduci catalizatorul vechi si noi te vom recompensa cu suma corecta pentru catalizatorul tau. Astfel, te asiguri ca acesta va fi depozitat corect si reciclat corespunzator, astfel incat sa nu polueze si sa nu aiba un impact negativ asupra mediului inconjurator. Cauta in listele noastre de preturi codul produsului tau si vei vedea cat costa de fapt catalizatorul tau vechi.

Suna-ne acum si iti facem o oferta excelenta pentru catalizatorul tau