Cumpar Catalizatoare din Onesti

Ai un catalizator și ești în dilemă referitor la ce ar trebui să faci cu el? Avem răspunsul! Îți propunem o sumă convenabilă de bani și noi RECICLĂM catalizatorul tău.

Suntem aici pentru a-ți pune la dispoziție cele mai optime soluții în acest sens. Catalizatoarele sunt acele componente ce contribuie la reducerea gradului de poluare generat de autovehiculul tău.

Pentru a înțelege mai bine tot contextul, este esențial să discutăm și despre aspectele chimice implicate.

Rolul catalizatorului este acela de a facilita combustia completă a gazelor rezultate, astfel încât să nu fie eliberate în atmosferă toate gazele dăunătoare produse de motor. Este bine cunoscut faptul că cele mai periculoase gaze emise de motor sunt monoxidul de carbon, hidrocarburile și alte substanțe asociate.

De ce sa reciclezi catalizatorul tau?

Cu ajutorul substanțelor conținute în catalizator și datorită temperaturilor ridicate, substanțele nocive vor reacționa cu catalizatorul pentru a genera o reacție chimică ce determină arderea completă a gazelor. Ca rezultat al acestei reacții, se produc apă, azot gazos și dioxid de carbon.

Probabil ai observat deja că în unele cazuri din mașini se scurge apă de la evacuare. Această apă provine exact de la reacția dintre gazele de eșapament și catalizator. Un aspect important este faptul că aceste catalizatoare sunt plasate destul de aproape de motor pentru a funcționa la temperaturi ridicate, astfel încât reacțiile chimice să fie posibile. Catalizatorul funcționează cu o eficiență de 99% când este nou, iar ulterior eficiența acestuia scade.

În cazul în care eficiența catalizatorului este foarte scăzută, acesta se va infunda și vei observa aprins pe bord martorul Check Engine. Dacă te confrunți cu o astfel de problemă, va trebui să înlocuiești catalizatorul, iar cea mai bună soluție este să duci catalizatorul vechi la un centru de reciclare, precum firma noastră. Prețul unui catalizator nou este destul de ridicat, astfel că, dacă îl vinzi pe cel vechi centrului de reciclare, vei obține o mare parte din banii necesari pentru noul catalizator.

Compania noastră este specializată în reciclarea catalizatoare auto în Onesti și în zonele înconjurătoare, așadar dacă ești din regiune, ai oportunitatea de a-ți vinde catalizatorul vechi la un preț foarte atractiv, deoarece colaborăm cu experți care evaluează corect catalizatorul pe care ni-l oferi. Astfel, investiția ta efectivă într-un catalizator nou va fi redusă considerabil, în același timp asigurându-te că adopți cea mai bună abordare pentru protejarea mediului.

large

Când conduci cu un catalizator care nu funcționează corespunzător, performanța mașinii tale va fi diminuată. În plus, vei contribui la poluarea mai accentuată și există riscul să fii sancționat cu amenzi dacă te vei intersecta cu stațiile RAR mobile. Nu aștepta până la inspecția tehnică periodică (ITP) pentru a înlocui catalizatorul defect, deoarece surprizele neplăcute pot apărea zilnic iar amenzile pentru poluare sunt substanțiale. Te invităm să ne aduci catalizatorul vechi, iar noi îți vom oferi o sumă justă în schimb pentru acesta. Astfel, te vei asigura că va fi gestionat și reciclat în mod adecvat, prevenind poluarea și impactul negativ asupra mediului. Verifică în listele noastre de prețuri codul produsului tău și vei descoperi cât valorează de fapt catalizatorul tău vechi.

Suna-ne acum si iti facem o oferta excelenta pentru catalizatorul tau